През 1991 г. синът на актрисата Славка Славова - Ивайло

...
През 1991 г. синът на актрисата Славка Славова - Ивайло
Коментари Харесай

Мъжът на Аня Пенчева: Татарчев опита да ми открадне колата!

През 1991 година синът на актрисата Славка Славова - Ивайло Караньотов е новак, само че добре печелещ предприемач. Тогава той влага огромна част от спестяванията си в покупката на тузарски „ Мерцедес” 124. Караньотов купува возилото от горист баровец и отива да го записва в КАТ.

„ Оттам обаче ми споделиха, че колата не е постоянна и няма да я записват и по тази причина аз се върнах при индивида и му споделих, че не става и че би трябвало да ми върне парите. Той ми изясни, че би трябвало и двамата да отидем в КАТ, сподели ми да потеглям натам, а той щял да пристигна с нужните документи…”, спомня си Караньотов. Мъжът на Аня Пенчева обаче не съумял да стигне до КАТ, защото на бензиностанцията пред Японския хотел бил обкръжен от войска от двайсетина здравеняци, писа „ Уикенд “.

„ Тогава това беше номер на мутрите – с цел да не те бият, те заобикалят компактно и те притискат. Нямаше къде да мръдна, взеха ми револвера, разпраха ми якето, а един от тях ми удари една глава. Тръгнаха си с мерцедеса, а аз останах окървавен на улицата”, сеща се Ивайло Караньотов.

Часове по-късно той отишъл в полицията, само че на входа го посрещнал пийнал служител на реда. Ченгето се държало надменно. „ Разбрах, че служителите на реда няма да ми оказват помощ и би трябвало самичък да се оправям. Тогава отидох при тоя, дето ми продаде колата и който ме беше нагласил да ми я откраднат и му споделих да ми я връща. Онзи сподели, че няма по какъв начин да стане. След това стигнах до неговите началници – доста известни хора, едни братя”, споделя Ивайло Караньотов. Той не загатна имена, само че очевидно визираше босовете на групировката СИК братя Маргини.

Срещата с тях в столично заведение обаче не предходна безпрепятствено, като съгласно спомените на Ивайло Караньотов той даже се сдърпал с братята, които изрично отказали да му върнат мерцедеса.

Дни по-късно мъжът на Аня Пенчева видял откраднатата си кола в центъра на София. „ Докато карах остарелия си автомобил „ Фиат Уно”, ненадейно си видях колата. Паркирах до нея и зачаках. Малко по-късно идват две момчета и се качват в мерцедеса. През прозореца на колата аз бръкнах и извадих ключа, след което извадих водача от колата и се сборихме. Той клекна, само че другия юноша излезе от автомобила и потегли към мен, държейки в едната си ръка винкел, завит във вестник. Видях, че няма какво друго да върша, извадих револвера и го гръмнах, като патрона мина през крайници му в региона на задника. В този миг от другата страна на улицата мина полицейска патрулка, само че ченгетата вместо да слязат и да видят какво става, дадоха газ и избягаха”, споделя Ивайло Караньотов.

Минути по-късно на мястото на престъплението пристигнали десетки служители на реда и задържали мъжът на Аня Пенчева и единия от младежите, с които той влезнал в битка. „ Другия, този, който го бях прострелял, избяга. Какви времена бяха – никой от служителите на реда не ми потърси сметка, че съм прострелял човек. Закараха ни в районното и аз им обясних на ченгетата, че това е моя „ Мерцедес”. Казах им, че под задната седалка съм оставил едно яке и по този начин те схванаха, че това е моята кола, само че все пак не ми върнаха мерцедеса”, спомня си претърпяното Ивайло Караньотов.

Дни по-късно той научава, че мутрите, които са му отмъкнали мерцедеса, са го продали на непосредствен родственик на тогавашния основен прокурор Иван Татарчев. Тогава майка му – известната актриса Славка Славова, през днешния ден покойница, съумява да издейства среща с обвинител №1.

„ Няма да изяснявам по какъв начин тъкмо съумях да си взема мерцедеса от районното, с цел да не се сезира прокуратурата, макар че май са минали всички давностни периоди, само че си я взех и я нарязах с флекс - да си знам, че и единия няма да я има, и другия също”, изяснява Караньотов.

Сблъсъкът с мутрите и основния прокурор Татарчев не е единствения престъпен екшън, в който се забърква мъжът на Аня Пенчева. Четири години по-късно, през 1995 година, той още веднъж прострелва с револвер в задника силовак от вилнееща в оня интервал крими формация.

„ Бяха решили да ми вземат на караминьол един парцел. Изсипаха се близо 100 индивида пред дома ми. Аз бях на балкона и оттова гръмнах единия от рекетьорите. Заради това мутрите ми издадоха смъртна присъда. Крих се 6 месеца в Юндола, там имам къщурка. Върнах се след половин година, когато към този момент босовете на нападателите ми не бяха измежду живите”, приключва описа си брачният партньор на Аня Пенчева.

Преди 15 години Ивайло Караньотов влиза в тежък конфликт и с бащата на певицата Белослава. Тогава мутри го отвличат и пребиват, откакто двамата спорят за парцел.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР