През 1970 г. започва сондажът на уникален кладенец – Колският

...
През 1970 г. започва сондажът на уникален кладенец – Колският
Коментари Харесай

Колският свръхдълбок сондаж – подземния Ад

През 1970 година стартира сондажът на неповторим бунар – Колският свръхдълбок сондаж, който е с дълбочина 12 226 метра.


Това е голям триумф за руските експерти, само че малко хора знаят, че в началото е планувано да е бездънен 15 000 метра. Причината за прекъсването на плана е политическа – страната, която дава отговор за сондажите, престава да съществува. Съюз на съветските социалистически републики е преструктуриран, а работата по доста Проекти е прекратена. Когато е достигната дълбочина от 12 километра, събитието е обявено на целия свят. Хората от доста страни отиват да видят достижението. През 1990 година идват публицисти от Финландия. Те имат отчет, че в недрата на нашата планета откривателите са разкрили „ същински Ад “.
До най-дълбоката точка на Колският свръхдълбок сондаж е спуснат термозащитен микрофон, който записва „ чудноват рев, като че ли душите на мъчениците викат за помощ “. През 1993 година италиански публицисти вземат решение да проведат лично следствие. Твърди се, че са разкрили трима служащи, които са взели участие персонално в сондирането. Според един от тях на дълбочина от 12 000 метра температурата надвишава 200 градуса.


Поради това оборудването постоянно се повреждало. Те трябвало да сменят сондажните платформи два или три пъти седмично, а това е огромна разсипничество. Не било допустимо да се доближи дълбочина от 15 километра. Четете още: Прокълнатият бунар Кнарсбъроу, който трансформира всичко в камък Вторият служащ от години споделя „ историята за дяволите, които побърквали служащите “. Заради тези произшествия стартира отлив на експерти, които потвърждавали съществуването на писъци и шумове на огромна дълбочина. Третият участник в събитията в Колският свръхдълбок сондаж споделя, че служащите, слизащи подземен, са „ били на милостта на някои сили “. Известен е случай, когато шестима здрави мъже се връщат от промяна в положение на потрес. Те споделят на всички, че виждат демони. Не се знае какъв брой правилни са всички тези истории на ужасите, само че фактът, че Колският свръхдълбок сондаж дава на света доста открития, е реалност. Ето единствено няколко от тях: 1. Примитивни вкаменени бактерии, открити в канара на възраст 3 милиарда години. 2. Благодарение на проучванията е допустимо да се откри, че възрастта на Земята е с милиард и половина години по-стара. 3. Температурата в недрата на Земята е неравномерна и по-висока, в сравнение с се счита до момента. Що се отнася до демоните и Ада в дълбините на нашата планета, скептиците считат, че работата на огромна дълбочина допуска мощно, от време на време даже шокиращо влияние върху душeвността.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР