Преврат в Русия! Докато президентът на страната Владимир Путин обвинява

...
Преврат в Русия! Докато президентът на страната Владимир Путин обвинява
Коментари Харесай

Гражданска война в Русия след разкритията на Пригожин! Путин пусна танкове в Москва (Снимки и видео)

Преврат в Русия! Докато президентът на страната Владимир Путин упреква водачът на " Вагнер ", че му е забил нож в гърба, Евгений Пригожин разгласи, че е овладял военния щаб в Ростов и напредва към Москва.


" Ние не убиваме деца. Но не желаем повече да участваме в една безсмислена война, с цел да могат шепа хора да останат във властта, а един да се окичи с медали. Призовавам президентът на страната да предприеме дейности за преодоляване на рецесията и да спре да се поддава на операциите на корумпирани съветници ", сподели във видеообръщението си Пригожин.


Днес Владимир Путин прикани за успокоение, заплаши със наказания и назова акцията на Пригожин " нож в гърба ". Освен това той изпрати танкове в центъра на Русия — Москва, а също по този начин ограничи мощно интернет връзките в града.


По всичко наподобява, че в Русия се приготвя държавен прелом, а президентът на страната се притеснява, че може да бъде погубен и свален от власт. Същата паника е обхванала и Шойгу, който към този момент нарече Пригожин " терорист ". 


Малко по-рано Путин разгласи, че това е " незаконно премеждие ", а Пригожин съобщи в известие в " Телеграм ": Съобщение, оповестено в канала на Wagner Telegram в събота, гласи: „ Путин направи неверен избор. Толкова по-лошо за него. Скоро ще имаме нов президент ".


Сътресенията в Русия сигурно ще извърнат хода на войната с Украйна. Странното обаче е, че Пригожин не стопира военните дейности против Киев, до момента в който трае превратът. По всичко наподобява, че конфликтът е неминуем, а трусовете във властта в Кремъл толкоз тежки, че може скоро да се откри нова тирания в страната...
 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР