Превозващите хуманитарна помощ камиони за Ивицата Газа бяха разграбени от

...
Превозващите хуманитарна помощ камиони за Ивицата Газа бяха разграбени от
Коментари Харесай

Разграбиха камиони с хуманитарна помощ в Газа

Превозващите филантропична помощ камиони за Ивицата Газа бяха разграбени от тълпи хора, опитващи се да се снабдят с жизненоважните артикули. Това се вижда на публикувани от " Асошиейтед прес " фрагменти.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1270
Камионите влязоха през отворения по-рано през днешния ден за първи път от началото на войната граничен пункт сред Ивицата Газа и Израел " Керем Шалом "

Пунктът беше затворен за камиони с филантропична помощ от нападението на " Хамас " в Южен Израел на 7 октомври. Миналата седмица Израел се съгласи още веднъж да го отвори за жизноноважни доставки.

Въпреки новините за идваща помощ не престават сигналите за влошаващата се филантропична конюнктура в анклава.

Обсадената болница " Аш-Шифа " в северната част на Ивицата Газа беше разказана като " кървава баня " от представители на Световната здравна организация, заяви Би Би Си.

Хуманитарни служащи са съумели да доставят медицински консумативи в болничното заведение през вчерашния ден, само че здравното заведение към момента изпитва изострен дефицит на храна и вода. Ресурсите са изчерпани поради огромния брой поданици на Газа, които търсят леговище в болничното заведение, написа БНР.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР