Преводачка от гръцки и френски изуми зрителите на “Стани богат

...
Преводачка от гръцки и френски изуми зрителите на “Стани богат
Коментари Харесай

Адриана от Пловдив взе акъла на Билалов в Стани богат

Преводачка от гръцки и френски изуми феновете на “Стани богат " с авантюризма си и способността си да пътешества, без въобще да му мисли. Адриана Георгиева от Пловдив продала жилището си, с цел да извърши фантазията си да обикаля света.

Тя описа на изумения водещ Михаил Билалов, че един път пътувала с рейс сред София и Пловдив и внезапно видяла на екрана на тв приемника необикновено красиви фрагменти от Сибир.

" Замислих се какъв брой е хубав този свят. И че в Япония вишните цъфтят и прецъфтяват, а аз ще умра без да ги видя. Апартаментът просто не беше към този момент в картинката ", изясни Адриана. Парите, които взела от продажбата на жилището, ѝ стигнали да отиде по два пъти в Испания и в Англия, както и по един път в Германия, Гърция, Турция и Франция. Именно от Франция преводачката се отправила не за къде да е, а за Таити.

" Исках да е френски остров, с цел да няма потребност от виза ", изясни съобразителната авантюристка.

В туристическото бюро обаче се оказало, че еднопосочния билет, който желала Адриана, бил 1600 евро, което ѝ пристигнало скъпо. Така тя се оказала не в Тихия, а в Индийския океан, отново на френски остров – Реюнион. Адриана прекарала там година и половина, без пари, като се настанила в общежитие за клошари.

" Там има всичко, като ол инклузив ", съобщи преводачката. " Клошар да си на този свят ", възкликна Билалов на това разкрлитие. " Внимавайте да не видите картинка от Сибир ", пошегува се водещият, който не спря да се забавлява с преводачката до края на присъединяване ѝ в играта.

В последна сметка, след година и половина в клошарския парадайс на Реюнион, Адриана Георгиева се обадила на фамилията си и ги помолила за пари и по този начин се завърнала в България. Сега тя живее на квартира, занимава се с астрология и желае да развие личен бизнес. За страдание обаче преводачката съумя да вземе единствено 3000 лв. от играта, откакто беше подведена от публиката на въпрос за спорт, от който тя призна, че не схваща нищо.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР