Претендент номер 1 за титлата на UFC в лека категория

...
Претендент номер 1 за титлата на UFC в лека категория
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън не приема нов съперник, докато не разбере мястото на UFC 249

Претендент номер 1 за купата на UFC в лека категория – Тони Фъргюсън, даде забавно пояснение на това за какво до този миг отхвърля да приказва за заместници на Хабиб Нурмагомедов.

Както към този момент стана ясно, първенецът отхвърли присъединяване на „ UFC 249 “ поради тежката обстановка с разпространяването на ковид и затварянето на съветските граници.

Още през цялото време обстановката бе обречена, тъй като Дейна Уайт трябваше да откри местонахождение на борбата, само че това не можеше да бъде нито Лас Вегас, нито истинската локация Ню Йорк.
 Отмениха публично борбата Хабиб Нурмагомедов - Тони Фъргюсън
„ Ел Кукуй “ обаче не остана по никакъв начин удивен от петото отсрочване на този основен и исторически дуел и показа, че се надява купата на Нурмагомедов да бъде отнета.

Дейна Уайт от своя страна разгласи, че повече няма да дава никаква информация за събитието, което по проект би трябвало да се състои на 18-ти април. Моментално се заприказва, че Джъстин Гейджи или Конър МакГрегър може да заместят Хабиб, само че самият Фъргюсън не е склонен към този момент.

 Нурмагомедов: Виждате какво се случва и желаете аз да се удрям?
„ Все още не знаме къде ще се организира събитието “, разкри кандидатът.  Тони Фъргюсън: Хабиб би трябвало да се откаже от купата „ Няма да кажа „ Да “ или „ Не “ на който и да е преди да имам местонахождение. Ако няма място по какъв начин и защо очаквате да се приготвям “, добави Фъргюсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР