Престрелки от парламентарната трибуна. Депутатът Искрен Митев от ПП-ДБ нападна

...
Престрелки от парламентарната трибуна. Депутатът Искрен Митев от ПП-ДБ нападна
Коментари Харесай

Престрелки от парламентарната трибуна: Искрен Митев от ПП с обвинения към Михайлова от Възраждане

Престрелки от парламентарната естрада. Депутатът Искрен Митев от ПП-ДБ атакува Искра Михайлова от " Възраждане " поради вчерашния запис по време на срещата на миньори и енергетици с властта.

" Това, което стана ясно от тази среща е, че протестиращите пристигнаха с 6 точки. Три от тях бяха признати 1:1, три от тях бяха допълнени по метод, по който да дават отговор на всички граници, които се слагат във опциите за договаряния с Европейска комисия и Европейски Съюз, и всички, които бяха на тази среща не им прави чест през днешния ден да се изричат, че този документ е празен. Само една точка не беше призната от миньорите, всички останали точки бяха признати единомислещо, тъй че... г-жо Михайлова, г-жо претендент за кмет на Стара Загора. Когато говорите, че този документ няма никаква стойност - вие обиждате всички хора, които бяха на това съвещание. Истината е, г-жо Михайлова, че вие дойдохте на срещата през вчерашния ден, с цел да снимате, а не, с цел да решите проблемите на хората, а с цел да решите своите лични, които са да станете общински консултант в Стара Загора или кмет. Единственото, което може да обезпечи вашата победа там е тези хора да бъдат боси, небогати, гладни и протестиращи! ", изрично съобщи Искрен Митев, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Михайлова от своя страна не замълча и излезе да отвърне на удара:

" Моля, народните представители от Старозагорска област от Политическа партия да обяснят на своя сътрудник Искрен Митев, че миньорите са главно от Гълъбово и Раднево, а не от Стара Загора. Това, което изляхте сега, беше безусловно несвоевременно ", сподели Искра Михайлова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР