Престъплението обаче няма мотив, съобщиха от прокуратурата. Пред разследващите той

...
Престъплението обаче няма мотив, съобщиха от прокуратурата. Пред разследващите той
Коментари Харесай

Следователите Едвам Се Сдържат, Това Вече Минава Всички Граници! Извергът Мехмед, Който Уби Дамла В Момента Е

Престъплението обаче няма претекст, оповестиха от прокуратурата. Пред проверяващите той не съумял да изясни за какво е умъртвил детето.

Същевременно през днешния ден беше освободена от ареста майката на убитата Дамла, написа bTV. Беше осъществен и втори следствен опит на мястото на престъплението, където беше доведен упрекнатият за убийството на детето негов първи братовчед. След като нощес хората от Момчилград осуетиха провеждането на следствения опит с присъединяване на обвинявания в убийството на детето Мехмед, през днешния ден въпреки всичко полицейска възстановка на събитията от съдбовната нощ бе направена.

През това време на мястото се събраха към 50 души. Напрежение се появи, когато Мехмед бе изведен от жилището, в който е осъществено убийството и бе отведен до различен блок на към 100 метра, където евентуално той е укрил част от уликите. Два дни по-рано по същия метод майката на Дамла бе доведена в дома си за присъединяване в следствен опит, а през днешния ден дамата бе пусната на независимост.

След 4 дни арест Садет Мусса излезе на независимост и беше посрещната от околните си. В същото време, криеки лицето си, в дома й влезе нейният племенник, упрекнат за закононарушението. 25-годишният юноша е бил измежду най-близките на фамилията, признава и майка му, която сподели, че той се е грижил за детето. Майката споделя, че часове преди убийството Мехмед се видял с вуйна си, по която татко му изпратил от чужбина подарък. Каза, че, когато се е прибрал се е държал обикновено и е бил спокоен. Утре е погребението на 7-годишната Дамла, а община Момчилград разгласи петък за ден на печал. По-рано тази седмица поради трагичният случай бяха анулирани всички общоградски и обществени празненства за идните празници.

„ Аз не съм палач! Защо ме вземате? Аз не съм я умъртвил “, това повтарял нервно в полицейската кола при ареста си 25-годишният Мехмед Хасан и кършел пръсти. Дори не бил с белезници, когато трябвало да бъде откаран в Кърджали за снемане на показания. В колата Мехмед се държал несъответстващо. Същото държание той показал и в утрото на 17 декември в болничното заведение в Момчилград, където отишъл да види мъртвата си братовчедка. Тогава локалните служители на реда сметнали, че младият мъж е шокиран от гибелта на близката Дамла, само че и Мехмед прозорливо избягал на открито, обяснявайки, че не може да издържи на гледката. Три дни по-късно, той продължава да повтаря „ Аз не съм я умъртвил “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР