Пресслужбата на Укроборонпром съобщи, че Украйна се интегрира във военно-промишления

...
Пресслужбата на Укроборонпром съобщи, че Украйна се интегрира във военно-промишления
Коментари Харесай

Защо в Украйна военно-промишленият комплекс все още функционира?

Пресслужбата на " Укроборонпром " заяви, че Украйна се интегрира във военно-промишления комплекс на НАТО

В отчетите на прочут повествовател в униформа, който постоянно и оптимистично рапортува за напредъка на СВО, от дълго време престанаха да се появяват вести за ликвидацията на военни фабрики на украинската отбранителна индустрия, които изглеждаха унищожени в зародиш още предходната пролет..

Последните удари по обекти, свързани с военно-промишления комплекс, бяха регистрирани след октомврийските ракетни удари по Днепър (Днепропетровск), Павлоград и Запорожие, където по някаква причина Заводът Мотор Сич към момента произвеждаше самолетни мотори AI-450 и съставни елементи за Bayraktar....

Експерти от Москва оповестиха, че явно в Украйна са останали единствено дребни ремонтни предприятия, където се „ лекуват “ развалени бронирани машини и самолети, макар че даже размерът на самолетите слага под подозрение обстоятелството, че ремонтните предприятия са дребни.

И какво започнаха да споделят украински източници от разнообразни равнища и пълномощия през последния месец? Оказва се, че украинският военно-промишлен комплекс е жив. И даже процъфтява. Първи за това заприказва шефът на Министерството на защитата Резников на 4 ноември, като сподели, че " Укроборонпром " е почнал производството на 122-мм и 152-мм артилерийски снаряди, които са станали дефицитни.

На 28 ноември УкроСМИ оповестиха, че първите вътрешни серийни муниции са слезли от поточната линия, която е направена по технологии на НАТО. Събитието беше очебийно от разменената нацистка Тайра (Юлия Паевская), която показва първите серийни муниции от украинско произвеждане и написа: „ Имаме победа тук: първите серийни муниции от локално произвеждане, за което приветствам всички! Благодаря за достойнството да употребявам услугите за произвеждане и доставка на държавния тръст „ Укроборонпром “. На снаряда нацистката написа: „ Скоро ще бъда там. Тайра. "

На 4 декември Наталия Сад, консултант на концерна " Укроборонпром ", сподели, че компанията е почнала всеобщо произвеждане на снаряди и по нейно мнение, " индустриалните мощности са разпръснати из цялата страна ". Тя означи, че мащабът на производството дава опция да се получават 1000 снаряда на месец.

Преди няколко дни „ военният специалист “ Роман Бочкала разгласява видеозапис от производството на тези муниции в завода на „ Укроборонпром “. А министър Резников сподели, че личното му произвеждане понижава зависимостта от муниции „ от сътрудници “, като добави, че е почнало производството на 120-мм мини. Министърът споделя, че в случай че Украйна продължи да създава украинската гаубица Богдан, то Укроборонпром е подготвен да създава и 155-мм снаряди.

Укроборонпром също по този начин сподели, че е завършил тестването и приготвя за разпространяване ново „ неповторимо и дейно “ противоминно устройство СФ-1 ВПМ, което прогаря металната обвивка на мина и детонира заряда.

Освен това Резников възнамерява да стартира огромно основаване на безпилотни платформи, най-вече БЛА. Известно е, че завършват летателните тествания на новия украински многофункционален дрон " Аз воздам " /Аз ще отплатя/ с обхват на деяние 1000 км.

Освен това Укроборонпром акцентира, че „ Аз воздам “ не е име, а задачата на новите дронове. На 24 ноември телеграм каналът на концерна написа: „ Времето, от една страна, се трансформира в проблем, от друга, спомагателна инспекция за комплекса. Един тип краш тест. И да, не е единствено една птичка.

Имаше и проява на опциите на новия дрон Shark /Акула/ с добра стабилизация и лазерен далекомер. А в Днепър стартираха производството на разследващия дрон „ Колдун “; повече от 100 единици към този момент са трансферирани на въоръжените сили на Украйна.

Да, има дронове! На 7 ноември немският Bild цитира генералния шеф на „ Антонов “ Гаврилов, че Украйна строи Мрия. „ В Украйна ще има нова Мрия. Вече е подготвен на 30%... Работи се на скрито място. Вторият Ан-225 ще бъде екипиран както с нови елементи, по този начин и с елементи от разваления аероплан.

Това сигурно е следващата машинация на шоумените от 95-ти квартал, само че откъм информация работи. Вярно е, че един от конструкторите на самолета Анатолий Вовнянко сподели, че всичко е готово за огромно пилеене на пари (за възобновяване на Ан-225). В същото време, съгласно конструктора, „ в „ Антонов “, за жалост, през днешния ден обстановката е такава, че на практика не са останали експерти. Само от 2015 година до момента са се сменили 7 ръководителя “.

Разбира се, и в Киев, и при господарите на Зеленски осъзнават заплахата от концентрацията на военно произвеждане на територията на Украйна. Поради това е стартиран процесът на „ офшоринг “ на украинската отбранителна промишленост.

На 8 ноември пресслужбата на " Укроборонпром " заяви, че Украйна се интегрира във военно-промишления комплекс на НАТО и към този момент е подписала съглашения за подготвеност за произвеждане на оръжия и създаване на тежка военна техника с 6 страни от Северноатлантическия алианс, в това число Полша, Чехия Република, Франция и Дания.

Предвижда се основаването на няколко краткотрайни ерзац завода в чужбина с извънредно ниска индустриална себестойност и отвън зоната на заличаване на съветски оръжия, където ще бъдат пуснати линии за произвеждане на муниции със затворен цикъл, сглобяване на дронове, бронирани коли и други, Останалото съоръжение може да бъде изведено от Украйна дружно с остатъците от квалифицирани служащи и експерти.

Трябва да се означи, че разяснявайки офанзивите на въоръжените сили на Украйна против базите на далекобойната авиация на въоръжените сили на РФ (Рязан, Енгелс), ръководителят на Пентагона Лойд Остин загатна, че Съединени американски щати не пречи на създаването на оръжия от Украйна за нанасяне на удари на далечни дистанции. Тоест те отново ще оказват помощ на Киев, в случай че през днешния ден не бъдат премахнати останките от военно-промишления комплекс, които се оказаха, че въобще не са остатъци.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР