Преслава възбуди мъжките фантазии, като се показа по бански на

...
Преслава възбуди мъжките фантазии, като се показа по бански на
Коментари Харесай

Ето я Преслава по бански

Преслава възбуди мъжките мечти, като се появи по бански на няколко фотоси от Тайланд. След като пусна серия фотоси, в които демонстрира по какъв начин отбелязва фамилно Коледните и новогодишни празници в домашна конюнктура, примата на поп-фолка отпътува да събере слънчеви лъчи в Тайланд. Тя отдъхва в първокласен хотел, където нощувката коства най-малко 1500 лева

Комплексът от първокласни вили, разполага със личен плаж и се намира в Ламай – втората по огромни курортна зона на остров Самуи.
Преслава се е снимала в много закостенял бански, чието долнище е с висока талия, а горнището – много прибрано, без да демонстрира никаква плът.

Въпреки това обаче ясно си проличава стегнатия стомах на младата майка, очевидно дело на съществени тренировки във фитнеса. За 1 час единствено фрагментът обаче получи повече от 20 000 лайкове в инстаграм. Не за първи път добричлийката избира да прекара първите дни от новата година в азиатската страна. През 2019 Преси също бе в Тайланд с Павел, само че на обичания на българските туристи остров Пукет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на Яну 5, 2020 в 7:14 PST

фотография:инстаграм преслава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР