Преслава предизвика бурна вълна от реакции още преди новия ѝ

...
Преслава предизвика бурна вълна от реакции още преди новия ѝ
Коментари Харесай

Вълна от реакции на феновете за новата песен на Преслава - Да ѝ приседне

Преслава провокира бурна вълна от реакции още преди новия ѝ шлагер " Да ѝ приседне " да се е завъртял задоволително. Новата ѝ ария отприщи доста мнения в онлайн пространството и към този момент е натрупала над 200 000 гледания, пише show.blitz.bg.

" 20 години към този момент е единствена и незаменима в сърцата на хората! Пореден цялостен шлагер от дамата шлагер! Певица номер 1 в България ", " Една приказка за една певица, която преди 20 години комфортно се настанява на трона и от този момент е непоклатима!️ Да им приседне на всички ", " Както постоянно, доста добра във всяка една ария, във всяка една музика ", гласят единствено дребна част от мненията на почитателите на фолкдивата.

Както се споделя - чуйте какво споделя Преслава в песента, вижте и видеото, и преценете сами дали е толкоз фрапантна, колкото наподобява, или в противен случай. Хитът ѝ другояче е по музика на Michalis Touratzidis. Лириката е поверена на Анастасия Мавродиева. Аранжиментът е на Даниел Ганев. Режисурата на видеоклипа е на Иван Димитров – Torex, с оператор Радослав Гочев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР