Преслава напира да влиза в журито на Като две капки

...
Преслава напира да влиза в журито на Като две капки
Коментари Харесай

Преслава се гласи за жури в „Капките“ напролет! Иска 120 бона от продуцентите - толкова не са давали на никого

Преслава напира да влиза в журито на „ Като две капки вода “, разбра HotArena.

Певицата водела договаряния с продуцентите, като се надявала да измъкне 10 хилядарки за всяко предаване с нейно присъединяване.

Епизодите са общо 12, тъй че звездата ще инкасира 120 бона от присъединяване си в шоуто, в случай че въобще договорката се завърши, писа „ Уикенд “.

От Нова тв към момента не са оповестили публично дали ще има седми сезон на предаването за музикални фалшификати, само че занапред се знае, че вероятността пролетта да мине без „ Капките “ е съвсем равна на нула. Това е най-рейтинговата стратегия на канала, който през настоящия тв сезон се опари грубо с нечувано невисок рейтинг на другояче паметното си риалити „ Биг Брадър “.

Ето за какво през пролетта се чака опит да компенсира спада, залагайки на нови лица в „ Като две капки вода “.

Тази сума, която Преслава желае обаче, не е давана на никого. Ако инцидентно договарянията пропаднат, съществува вероятността да я поканят за присъединяване единствено в едно или две излъчвания.

Певицата към този момент е взела участие в „ Капките “ и като играч. Това стана в сезон №4 на шоуто. Певицата стигна до финала, въпреки че през по-голямата част от времето търпеше жестоки рецензии от страна на Фънки като арбитър. Оказало се, че точно тази „ война “ сред двамата привличала доста фенове пред екраните. Затова се смята за добра концепция схемата да се повтори с идния сезон №7. Тъй като Петя няма по какъв начин да влезе повторно кат играч, единственият вид бил да я вкарат в журито.

През лятото се говореше, че Преслава се е готвила и за мястото на Камелия в „ Гласът на България “, само че русокоската в последна сметка резервира мястото си в предаването, а колежката й продължава да търси друга влиятелна позиция, на която да свети от дребния екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР