Преслава е бременна в четвърти месец. Звездата и любимият й

...
Преслава е бременна в четвърти месец. Звездата и любимият й
Коментари Харесай

Тежка бременност мори Преслава, вижте какъв е полът на бебето


Преслава е бременна в четвърти месец. Звездата и обичаният й Павел чакат момиченце, написа HotArena.

Певицата кара извънредно тежка бременност и това постанова да анулира непрекъснато участията си. Изпълнителката прекарвала повече време в тоалетната , която преди нормално използваше за офис за бели наслаждения, а през днешния ден, с цел да повръща.

Преди дни Преси отказала присъединяване в паметна столична чалготека, като причина за това било мощно неразположение. Певицата развила параноя, че може да се случи нещо неприятно с бебето, по тази причина се пазела доста.

„ Все отново с Павел хавана последния трен. Толкова години търсеше мъж, който да й направи дете. А и не е първа младост “, шушукат завистливи колежки.

Преслава настойчиво криеше връзката си с някогашния на Златка Райкова Павел Лазаров, до момента в който не го показа обществено през октомври предходната година.

Петя от Добрич отхвърляше, че чака дете от предприемача, само че предходната седмица призна за щастливото събитие. " Затегнете коланите! Бебе на борда ", разгласи Преслава в Инстаграм, качвайки фотография от колата си. На фрагмента певицата е облякла тениска с надпис AC/DC. Тя добави хаштаговете #бременност и #бременна жена.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР