Пресилено е да се говори за сценарий за сваляне на

...
Пресилено е да се говори за сценарий за сваляне на
Коментари Харесай

Анализатори: Пресилено е да се говори за сценарий за сваляне на правителството

Пресилено е да се приказва за сюжет за събаряне на държавното управление. Кризата с водата е извънредно тежка, тя визира живота на доста хора. Това разяснява доцент Стойчо Стойчев пред bTV.
По думите му Българска социалистическа партия и другите съперниците на държавното управление не биха се заиграли с тази тематика дотам. Изборните резултати през 2019 година демонстрираха, че Българска социалистическа партия не е опция на ГЕРБ, съобщи той.

Андрей Райчев позволява, че при рецесията с водата в Перник става дума за управническа неточност. Язовир няма, сподели той. Спрямо рецесията опозицията, съгласно него, работи вторично.

Българска социалистическа партия загуби два избора поред, има отчетливо подвърждение че българите, че при избор сред Българска социалистическа партия или ГЕРБ, избират ГЕРБ. Абсурдно е Нинова да има предпочитание за трети избори, сподели Андрей Райчев.

По думите му има реакция, само че няма сюжет. Реакцията на хората е дълбочинен митинг против елита. Това е доста тежка реакция. Това не е въодушевление една партия да размени друга. Това е въодушевление, че парламентарната република не работи, проучва Андрей Райчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР