Препоръчително е в този ден и активно да се отпуснете,

...
Препоръчително е в този ден и активно да се отпуснете,
Коментари Харесай

Раци, днес някой ще ви накара да се влюбите

Препоръчително е в този ден и интензивно да се отпуснете, да почивате или да се забавлявате.

Овен – Звездите ви приканват да спрете да наблягате толкоз доста върху постигането на автономност или самостоятелност. Ако знаете каква смяна би трябвало да извършите, можете да разпалите още веднъж пламъка сред вас и вашия сътрудник.

Телец – Един добър ден за вас, когато можете да си прекарате прелестно с обичаните си хора и да се насладите на вдъхновяващи диалози за бъдещите ви проекти. Една нова среща може да ви даде наслада.

Близнаци – Имате доста отговорности и чувствате, че губите мозъка си измежду дилемите, които би трябвало да свършите през днешния ден. Ще би трябвало обаче да отделите време и за любовта, тъй като половинката ви не може да чака постоянно вашето внимание.

Рак – Ако сте сами, може би ще усетите по какъв начин пеперудите пърхат в стомаха ви към някой наоколо. Не бързайте обаче да се хвърляйте в нечии прегръдки и не си мислете, че това е единственият ви късмет за благополучие.

 жена

Лъв – Силните страсти ви превземат и би трябвало да ги преработите в самотност, гласи дневният ви хороскоп. Най-добрият метод е да се запитате по какъв начин бихте желали да наподобяват нещата в живота ви. Сънищата ви могат да покажат решението на проблем, който ви вълнува.

Дева – Изглежда, че някой от околните ви крие повече неща от вас, в сравнение с сте в положение да приемете. Повече от задоволително е понякога да желаете да си дадете отмора от отговорностите си.

Везни – Осъзнавате, че имате потребност от повече завършения в живота си и може да предложите на колегата си да отидете дружно на разходка или пътешестване на близко разстояние. Оставете нещата да се развият сами и предайте контрола на Вселената.

Скорпион – Възможно е да имате прочувствени възходи и падения, само че ще се стабилизирате и ще насочите капацитета си в вярната посока. Истината ще ви помогне да се освободите от напрежението и да се почувствате по-добре.

 жена

Стрелец – Днес няма смисъл да бързате и да си намирате все нещо за правене. Отдайте се на заслужена и пълноценна отмора и повече релакс. Не е изключено да се случи нещо, което да ви донесе мъничко наслада.

Козирог – Акцентът ще падне върху домашните отговорности, фамилията, здравето или битовите грижи. Възможно е в този режим да премине целия ден. В любовен проект могат да се появят нови благоприятни условия. Старайте се да покажете в вярната светлина.

Водолей – Денят е спокоен, неприятности не се чакат. Важно е вие да избягвате общуването с неприятни хора и да не обръщате внимание на дребните житейски проблеми. Не позволявайте на дребните камъчета да преобърнат колата ви.

Риби – Вие сте подготвени да помогнете на всеки, да дадете на практика и потребни препоръки, само че помнете, че не е належащо да губите наличния си заряд на жизнеспособност и сила, с цел да решавате проблемите на други хора.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР