Преподавателят по английски език от Русе Атанас Маринов е в

...
Преподавателят по английски език от Русе Атанас Маринов е в
Коментари Харесай

Мъж издирва племеника си вече година, изчезналият безследно е от Русе

Преподавателят по британски език от Русе Атанас Маринов е в неопределеност повече от година. Случаят получи публичност, откакто околните му се свързаха с медиите, оповестява Българска национална телевизия. Последната диря от 34-годишния мъж е платена от него нощувка в столичен хотел. Близките на Атанас подават сигнал в полицията месец след изгубването му. Надявали са се, че решението му е взето прочувствено и ще се върне у дома или най-малко ще се яви на държавния си изпит във Великотърновския университет.

Преподавателят по британски Атанас Маринов излиза от вкъщи си на 14 май предходната година. За този ден полицията открива следният маршрут на Маринов:

Качва се в такси до летище София. По пътя се отклонява, с цел да вземе пратка и нощува в хотел. На идващия ден се прибира в Русе, още веднъж с такси. Шофьорът го оставя пред бариерата на хотел в града. Това открива полицията от записи на охранителните камери и диалози със очевидци.

„ Цяла нощ е употребил мобилния си интернет. На сутринта в 7 часа и 16 минути е последното му сърфиране. И до този миг няма връзка с телефона и до този миг ни новина, ни кост от него “, съобщи Васил Добрев, вуйчо на изчезналия.

Мъжът е работил като онлайн учител към китайска компания. Пишел и книги.

„ Стои си у дома и взема задоволително доста пари за нашия стандарт. Не е от тези, дето да върви с девойки, по нощни заведения, неразрешени вещества да приема, нито алкохол, нито цигари, камо ли дрога “, разяснява още Васил Добрев.

Преди месеци от водите на Дунав изплуват остатъци на мъртвец. Предстои ДНК експертиза да потвърди дали са на изчезналия Атанас. Близките му обаче не имат вяра той да се е удавил.

„ Като видя неговия мъртвец ще допускам и се надявам по неговите фотоси, в случай че някой жител го види, да се свърже с мен “, сподели още Васил Добрев.

Ако някой има информация за мъжа, може да се свърже с вуйчото на телефон: 0882 509094.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР