Преобладаващата част от коалицията ще подкрепи кандидатурата на Андрей Гюров

...
Преобладаващата част от коалицията ще подкрепи кандидатурата на Андрей Гюров
Коментари Харесай

Венеция Ангова, ПП: Част от коалицията ще подкрепи кандидатурата на Андрей Гюров за гуверньор на БНБ

Преобладаващата част от обединението ще поддържа кандидатурата на Андрей Гюров за гуверньор на Българска народна банка. Предимствата на Андрей Гюров, който е номиниран за нов шеф на Българска народна банка, се състоят в няколко аспекта. От една страна той комбинира в себе си многопластовостта на банковия бранш, на стопанската система и финансите. Гюров е изработвал научноизследователски планове, които са използвани в бранша, също по този начин той е учител, има огромна процедура в интернационалните банки и е траял с консултантската си активност. Тази холистична вероятност дава един добър взор върху банковия бранш в България. Това сподели Венеция Ангова от " Продължаваме промяната " в " Още от деня ".

Според Ангова обединението е постоянна и няма рецесия в нея във връзка полемиката за кандидатура.

" В момента най-важното като задача пред Народното събрание и пред всеки народен представител, без значение дали е от ръководещото болшинство или обединението, е да избере най-хубавият гуверньор на България ", счита тя.

Ангова добави, че номинацията на Андрей Гюров не е единствено от " Продължаваме промяната ", само че и от " Демократична България " и Българска социалистическа партия, като се изключи " ИТН ".

" Необходимо е картината да се гледа малко от по-далеч. Общото деяние е да бъде открит най-хубавият шеф на Българска народна банка. Тази цел оправдава конкурентния асортимент. Формата на либералност не трябва да ни изненадва ", разяснява още Венеция Ангова.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР