Пренебрегването на международното право за Косово само разпалва радикалите в

...
Пренебрегването на международното право за Косово само разпалва радикалите в
Коментари Харесай

Захарова: Пренебрегването на международното право за Косово може да причини конфликт на Балканите

Пренебрегването на интернационалното право за Косово единствено разпалва радикалите в Прищина, което може да бъде изпълнено с началото на огромен спор на Балканите.

Това се споделя в коментар на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, публикуван в понеделник, оповестяват съветски медии, представени от " Труд ".

" Новото изостряне, което избухна в провинцията, безапелационно демонстрира, че отстъпването от сегашната регулаторна рамка за Косово единствено предизвика радикалите в Прищина. И не е надалеч от същински, огромен спор ", разяснява още Захарова.

„ Контингентите на НАТО и Европейски Съюз, ситуирани в провинцията, не могат и не желаят да въздействат на протичащото се. Съединени американски щати и Европейски Съюз не престават да приказват на сърбите, като понякога изпадат в надменно разпределяне на указания. Типичен образец бяха лекциите на висшия представител на Европейски Съюз Жозеп Борел, който изрично подреди на сърбите „ неотложно да отстранен " барикадите. Подобно искрено съпровождане на Брюксел на апетитите на косоварите надвишава всевъзможни мислими граници на цинизъм ", сподели Захарова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР