Пренасроченият четвъртфинален двубой от турнира за Купата на Германия по

...
Пренасроченият четвъртфинален двубой от турнира за Купата на Германия по
Коментари Харесай

Саарбрюкен и Мьонхенгладбах все пак ще играят тази вечер

Пренасроченият четвъртфинален дуел от шампионата за Купата на Германия по футбол сред третодивизионния Саарбрюкен и елитния Борусия Мьонхенгладбах ще се играе по проект по-късно през днешния ден, стана ясно след осъществяването на крайна инспекция на терена от длъжностни лица.

Двубоят е от 21:30 и може да бъде следен директно по DIEMA SPORT 3.

Служители от градския съвет в Саарбрюкен споделят, че са уверени, че мачът ще се състои, защото теренът е в по-добра форма от понеделник след изобилните превалявания през нощта.

Срещата трябваше да се организира на 7 февруари, само че бе отсрочена малко преди началото поради наводнено игрище. Качеството на терена на Саарбрюкен, който няма дренажна система, постоянно е обект на полемики.

Проверката по-рано през днешния ден включваше градските управляващи, както и представители на клуба-домакин и Германската футболна федерация (DFB).

Отборът на Саарбрюкен се надява да сервира ново отчаяние на противниците си, откакто досега в профил рекордните спечелили в шампионата Байерн Мюнхен и Айнтрахт Франкфурт.

Победителят от мача довечера сред Саарбрюкен и Борусия Мьонхенгладбах ще играе против втородивизионния Кайзерслаутерн на полуфиналите на 2 април./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР