Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор

...
Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор
Коментари Харесай

Банско даде старт на премиум рали София-Св. Влас с над 30 000 фена и 70 уникални автомобила


Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им сътрудник Speedsector събраха стотици участници с адреналин в кръвта в едно завладяващо тридневно премеждие, наречено „ Supercars DreamDrive “. Екипажите имаха опция да се насладят на шофиране по затворени планински прави, а сътрудникът на Премиум Рали София - Свети Влас Примекс - Гуми и Сервиз се погрижи всички да имат несъмнено и положително сцепление.
Стартът беше даден на 26 април 2024 година, където близо 70 автомобила минаха по затворения за Събитието път от Банско до околност „ Шилигарника “. Участниците тръгваха през несъмнено време, а насрещното придвижването беше спряно за времето на прекосяване. За още по-големи дози адреналин се организира паметен преход с ATV и UTV в Пирин планина.
На централния площад в Банско хиляди почитатели посрещнаха мощните коли, а в това време най-любознателните съумяха да се запишат за гратис крипто образование в BoneV Academy. Гостите на събитието чуха мощните мотори и разгледаха десетките коли. Също по този начин имаха опция да се съветват гратис по какъв начин могат да се снабдят с ново возило посредством 7CARS, които имат над 10 годишен опит с вноса на коли.
Събитието се организира с поддръжката на Община Банско, които подариха на всички присъстващи доста позитивни страсти и фолклорна стратегия.
Десетки се качиха на тестовите коли на Maserati - Auto Italia за едно запаметяващо се кръгче. Първият електрически SUV на Maserati Grecale Folgore беше показан пред аудитория, точно в Банско по време на Премиум Рали София - Свети Влас, а събралото се голям брой не скри възхищението си от новия модел. Много награди зарадваха пълнолетните гости, тъй като се включиха в специфичните провокации на 8888. бг, които поддържат виновната игра.
На идващия ден десетките конски сили на расовите премиум коли дойдоха в Гърция. В неделя на площад „ Аристотел “, в сърцето на Солун, суперколите събраха хиляди почитатели. Най-голям интерес за жителите и гостите на града провокираха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни коли, част от Събитието, събрани на едно място.

Грета Георгиева



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР