Преминаването на Кристиано Роналдо в Ал Насър е доказателство за

...
Преминаването на Кристиано Роналдо в Ал Насър е доказателство за
Коментари Харесай

Тибо Куртоа и Карло Анчелоти коментираха преминаването на Роналдо в Ал Насър

Преминаването на Кристиано Роналдо в Ал Насър е доказателство за упоритостите за развиване на Саудитска Арабия във футболно отношение. Това съобщи вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа.

Роналдо приключи контракта си с британския Манчестър Юнайтед малко преди началото на международното състезание, а дни след края му парафира с Ал Насър, осъществявайки един от най-неочакваните прехвърляния в историята на футбола. Португалецът, който пет пъти е печелил Шампионската лига и още толкоз " Златната топка ", несъмнено е най-голямото име, което в миналото е отивало да играе по терените на Саудитска Арабия
 Карло Анчелоти: Беше инцидентно, че играхме без испанци против Виляреал
Карло Анчелоти: Беше инцидентно, че играхме без испанци против Виляреал

" В основата на клуба са испанци "

" Преминаването на Кристиано е явен знак, че Саудитска Арабия желае да развива този спорт. Това е негово решение, само че и знак от страна на Рияд. Той е тук, с цел да печели трофеи ", разяснява Куртоа, който дружно със съотборниците си от Реал Мадрид е в Саудитска Арабия за шампионата за Суперкупата на Испания.

" Трансферът на Кристиано е приказен. Желаем му всичко най-хубаво. Той е легенда на нашия клуб, както е и Гарет Бейл, който през вчерашния ден разгласи отказването си. Те двамата вечно ще останат в сърцата на всички мадридисти ", сподели пред публицисти старши треньорът на Реал Карло Анчелоти.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР