Преминалите успешно академията на Бош получиха сертификати от компанията(снимка: Бош

...
Коментари Харесай

Бош обучи и сертифицира софтуерни инженери у нас


Преминалите сполучливо академията на Бош получиха документи от компанията
(снимка: Бош Инженеринг Център София)

Завърши пъ рвото издание на Bosch ECS Career Camp, стратегия за образование на млади софтуерни експерти в България , стартирала през ноември 2021 година П реминалите сполучливо академията на Бош Инженеринг Център София получиха документи от компанията .

Специализираната академия продължи 4 месеца, като по време на образованието участниците получиха познания и умения за работа със актуалните софтуерни технологии за автомобилната промишленост.

След довеждане докрай на програмата, курсистите бяха поканени да се причислят към екипа на Центъра на позиции, отговарящи на техния профил. Така присъединяване им в Bosch ECS Career Camp може да се трансформира в добър кариерен старт в областта на осведомителните технологии и подвижността, обявиха от компанията.

Инженерната академия включваше поредност от лекции и на практика задачи от експерти в. Сред предпочитаните цели на Bosch ECS Career Camp са опциите за придобиване на опит с последните технологии в бранша – софтуерни логаритми, стандарти, процеси и стратегии, което от решаващо значение при основаване на устойчиви решения в бъдеще.

Академията беше структурирана в три посоки: програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани способи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери.
още по темата
„ Развитието на ИТ бранша в България е от огромно значение за Бош Инженеринг Център София. С академията даваме опция на надарени младежи, с интерес и капацитет за развиване, да получат на практика опит в тази извънредно динамична и новаторска сфера ”, показа Момчил Станчев, началник отдел в Бош Инженеринг Център София.

Чрез основаване на нови умения в областта на автомобилния програмен продукт компанията желае да въодушеви повече хора да погледнат на инженерството като на евентуален собствен път за реализация, добави Елена Демирева, HR управител в „ Роберт Бош ”.

След на Центъра за образование на софтуерни инженери – Bosch ECS Career Camp, стремежът към поддръжка на млади гении и инвестицията в образованието докара до разширение на съдействието на компанията с Технически университет – София и разкриване на „ Интелигентни системи и изкуствен интелект ”.

Експерти от Центъра ще имат водеща роля в специфичен на практика модул „ Интелигентни технологии за автомобилната промишленост ”. В поддръжка на студентите и университета ще бъде основана и модерна лаборатория, оборудвана от Бош.

Предстои оповестяване на идващото издание на инженерната академия Bosch ECS Career Camp през есента на 2022 година, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР