Премиерката на Финландия Сана Марин се омъжи за дългогодишния си

...
Премиерката на Финландия Сана Марин се омъжи за дългогодишния си
Коментари Харесай

Премиерката на Финландия се омъжи

Премиерката на Финландия Сана Марин се омъжи за дългогодишния си сътрудник Маркус Райконен, съобщи Българска телеграфна агенция. В акаунта си в Инстаграм 34-годишната Марин написа, че през вчерашния ден се е омъжила за Райконен и пусна фотография на двамата от тържествения ден. На фрагмента тя е в сатенена рокля цвят слонова кост, с дълги ръкави и воал и държи огромен букет бели цветя, а младоженецът е със смокинг.

Финландското държавно управление заяви на уеб страницата си, че сватбата е била в Кесаранта, където е формалната резиденция на премиера, в наличието на фамилиите и най-близките другари на двойката.

Марин и Райконен са дружно от 16 години и имат щерка на две години и половина.

Социалдемократката Марин, деен консуматор на обществените медии и покровител на еко-каузи, застана отпред на финландското държавно управление през декември предходната година. Към този миг тя беше най-младият настоящ държавен началник в света, само че загуби тази купа няколко седмици по-късно с връщането на власт на австрийския канцлер Себастиан Курц, който ще навърши 34 години по-късно този месец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР