Премиерът в оставка Николай Денков коментира появилите се в публичното

...
Премиерът в оставка Николай Денков коментира появилите се в публичното
Коментари Харесай

Денков: И Стоянов, и Коцев се познават със задържаните за контрабанда, но министърът е по-близък с тях

П ремиерът в оставка Николай Денков разяснява появилите се в общественото пространство фотоси, показващи основния секретар на Министерство на вътрешните работи и обвинения Стефан Димитров в обща компания. Това предаде .

Денков обясни, че Живко Коцев не е знаел, че някои от тях може да се занимават с контрабанда. 

" Аз приказвах и с господин Коцев, и с господин Рашков. Това, което незабавно ще кажа, с цел да разберете по какъв начин стоят нещата е, че господин Калин Стоянов се познава с тези лица още повече в сравнение с господин Коцев. По-отрано, по-близки са по този начин да се каже. Ако имаме терзания, те мигновено би трябвало да се трансферират и към Калин Стоянов ", изясни министър председателят.

По думите му Коцев му е споделил, че фактически ги познава, само че в никакъв случай до него не е стигала информация, че могат да бъдат свързани с контрабанда. " ДАНС, която би трябвало да проверява тези случаи, и да дава информация на длъжностните лица, на мен не ми е подала информация, че има такива лица. За мен беше куриозно да се споделя, че има проблем с този часовник, който е даден на господин Коцев, в случай, че се дава на обществено място. Доколкото разбрах от него е по отношение на персонален празник. Това става пред други хора единият от които е госпожа Ангелкова ", съобщи той.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР