Премиерът определи като конструктивни разговорите по време на КСНС при

...
Премиерът определи като конструктивни разговорите по време на КСНС при
Коментари Харесай

Денков: Основните институции да действаме заедно, за да се справим с кризите

Премиерът дефинира като градивни диалозите по време на КСНС при президента
Когато има значими задания за решение, институциите би трябвало да бъдат дружно.

Винаги съм предирал за това, че България има да взема решение значими задания, 3-те съществени институции би трябвало да бъдат дружно във образуването на решения и осъществяването им. По отношението на актуалните проблеми държавното управление е свършило огромна част от дилемите, това е резултат от дейните старания на всички ангажирани в тези процеси. Това съобщи министър председателят Николай Денков.

Очерта се ясно, че във връзка с мигрантската рецесия, оправянето с извеждането на българите от Израел, държавното управление е свършило огромна част от дилемите. Това е резултат от дейните старания на всички ангажирани, съобщи Николай Денков.

Кризите не започнаха от през днешния ден, имаме такива към този момент година и половина, свързани с войната в Украйна прекъсването на газа и други закани, които изискваха общи дейности на институциите, напомни министър председателят.

Трябва да се включат и водачите на партиите от Народно събрание, тъй като доста от нещата зависят от това какво ще се случи в Народното събрание. 

Трябва да се работи взаимно - парламент, Министерски съвет и президентство, прикани Денков. 

Няма нищо обезпокоително в тази среща, а причина за нея а ясното осъзаване, че би трябвало да действаме дружно, с цел да създадем България нискорискова и безвредна за хората, заключи министър-председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР