Премиерът Николай Денков свиква съвещание с представители на МВР и

...
Премиерът Николай Денков свиква съвещание с представители на МВР и
Коментари Харесай

Денков привика спешно шефовете на службите. Причината

Премиерът Николай Денков привиква заседание с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност на 18 август от 15 часа в Министерския съвет. Това оповестиха преди малко от държавната пресслужба.

Съвещанието е във връзка със зачестилите тежки  престъпни закононарушения в страната, прецизират от там.
-->
По-рано през днешния ден привикване на сходно заседание бе поискано от съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов.

След убийството на Алексей Петров се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната, написа в профила си във Facebook Атанасов.

" Основна задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението. В тази връзка е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност ", разяснява още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР