Премиерът на Япония получи забрана за влизане в Русия. За

...
Премиерът на Япония получи забрана за влизане в Русия. За
Коментари Харесай

В ОТГОВОР НА САНКЦИИТЕ: Премиерът на Япония получи забрана за влизане в Русия

Премиерът на Япония получи възбрана за влизане в Русия. За това заяви „ Интерфакс “, базирайки се на информация, оповестена в уеб страницата на съветското външно министерство.

Русия включи общо 63 японски жители в своя лист със наказания, в това число премиера на Япония Фумио Кишида, външния министър и министъра на защитата.

Санкции, които включват безсрочна възбрана за влизане на територията на Руската федерация, са наложени и на редица японски парламентаристи, ръководители на японски медии, публицисти и представители на научната общественост.

Пълният лист на лицата, включени в листата със наказания, е оповестен на уеб страницата на съветското външно министерство.

В известието на външното министерство на Русия се отбелязва, че „ администрацията на Фумио Кишида започва невиждана антируска акция, позволява неприемлива изразителност против Руската федерация, в това число клюка и директни закани “.

През април Япония наложи наказания на 398 съветски жители и 28 организации от Руската федерация във връзка със обстановката към Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР