Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че Европейският съюз е

...
Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че Европейският съюз е
Коментари Харесай

Орбан: Време е да пратим Сорос у дома, той е най-корумпирания човек на света

 Премиерът на Унгария Виктор Орбан съобщи, че Европейският съюз е запазил единството си и е победил, а американският милиардер Джордж Сорос е изгубил и е време европейците " най-сетне да го пратят вкъщи му в Америка “, предава електронното издание About Hungary, представено от " Труд ".

" Сорос лее крокодилски сълзи и въпреки че това няма да върне парите, които спекулантът е откраднал от милиони хора, фамилии и компании, това дава някакво непретенциозно задоволство “, съобщи Орбан в отговор на скорошно мнение на американския финансист, оповестено на уеб страницата за мнения Project Syndicate.

" Най-корумпираният човек в света “ има основателни аргументи да бъде отчаян, тъй като Европа не се е предала и " грандиозният проект на Сорос “ е спрян от Европейския съвет, добави министър-председателят на Унгария

Сега в центъра на вниманието са бюджетните запаси, фондът за възобновяване и кой има достъп до какво и по какъв начин, сподели той. Орбан съобщи, че това, което в действителност е било заложено на срещата на върха на Европейски Съюз тази седмица в Брюксел, е кой ще ръководи Европа в бъдеще.

" Ще се ръководи ли Европа от държавните управления, определени от жителите на държавите-членки и техния съвет, или Сорос ще успее да построи нова конструкция на властта? “ – означи министър председателят.

Решението на Европейския съвет тази седмица беше намерено опълчване на " опита на Сорос да поеме властта “, безапелационен е Орбан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР