Премиерът на Северна Македония Зоран Заев обяви днес, че е

...
Премиерът на Северна Македония Зоран Заев обяви днес, че е
Коментари Харесай

Премиерът на Северна Македония с шокиращо изказване за партията си

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев разгласи през днешния ден, че е взел решение да освободи всички ръководители на общински организации в своята партия СДСМ, заяви МИА.

„ По политическата част в моята партия, където давам отговор непосредствено, а това включва избора на ръководители на общински организации, към този момент взех решението и нощес оповестих на координационния съвет на сътрудниците от управлението “, съобщи Заев. Председателят на Социалдемократическия съюз на Македония е взел решението нощес и ще подпише заповедите за освобождение през днешния ден. Той съобщи, че това към този момент ще бъде новият жанр на работа и всички решения ще бъдат обявявани незабавно пред медиите, с цел да бъдат осведомени жителите.

„ Искам да благодаря на всички за интензивността, за работата, служенето на жителите като представители на место равнище на най-голямата ръководеща партия, на всички ръководители на тези общински организации, където имаше победа на изборите. Призовавам още веднъж да бъдат претенденти, дано се кандидатират на идващия конкурс, който ще бъде плануван още идната седмица”, съобщи Заев на работна закуска с предприемачи, която се състоя в хотел „ Хилтън ".

Заев разкри, че с изключение на освобождението на ръководителите на общо 78 общински организации на СДСМ, при започване на юни предстоят кадрови промени в ръководството на публичните предприятия, министерствата, държавното управление и всички държавни институции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР