Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич съобщи, че американският журналист Тъкър

...
Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич съобщи, че американският журналист Тъкър
Коментари Харесай

Премиерът Бърнабич обяви, че журналистът Такър Карлсън ще посети Сърбия в средата на годината

Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви, че американският публицист Тъкър Карлсън ще посети Сърбия в средата на годината, заяви организация. Вниманието на публицистите в Дубай беше привлечено от обстоятелството, че сръбският министър председател Ана Бърнабич седна през вчерашния ден до Карлсън и беседва с него на един от панелите, в които взе участие по време на Световна държавна среща.

" Той знае доста за Сърбия, сподели, че възнамерява да пристигна в Сърбия в средата на тази година, че извънредно почита и цени президента Александър Вучич и аз му споделих, че го чакам с неспокойствие. Поздравивих го за смелостта да направи едно в действителност феноменално изявление с президента на Руската федерация, тъй като в днешния свят, бих споделила, цензурата е повсеместна ", сподели Бърнабич пред кореспонденти.

Сръбският министър председател Ана Бърнабич продължава визитата си в Дубай, където се чака да има двустранни срещи с публични лица на Световна държавна среща и да взе участие в откриването на Форум на държавните услуги. Бърнабич ще участва на подписването на Меморандум за съгласие за съдействие в региона на изкуствения разсъдък сред сръбското Министерство на информацията и телекомуникациите, Института за изкуствен интелект на Сърбия и Съвета за напреднали технологии на ОАЕ. По време на срещата с шефа на МВФ Кристалина Георгиева Бърнабич съобщи, че чака Брутният вътрешен продукт на Сърбия да нарасне с 3,5 % и че Георгиева е похвалила сръбската фискална политика.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР