Премиерът на Русия Михаил Мишустин съобщи днес, че е наредил

...
Премиерът на Русия Михаил Мишустин съобщи днес, че е наредил
Коментари Харесай

Русия затвори границата си с Китай заради вируса

Премиерът на Русия Михаил Мишустин заяви през днешния ден, че е наредил да се затвори за придвижване границата сред Китай и 5 области в Далечния изток на Руската федерация. Това е една от ограниченията за битка с разпространяването на новия ковид, който към този момент е записват във всички китайски провинции.

Над 10 Граничен контролно-пропусквателен пункт бяха затворени от 24 януари за пешеходци и авто превоз по отношение на празнуването на китайската Нова година. Срокът на това ограничаване се удължава и ще засегне и железопътния превоз.

Министерството на външните работи заяви, че стопира обработването на електронните формуляри за визи за китайци.

Плановете бяха 11-те гранични пункта да отворят в края на януари, само че това няма да се случи. " Ще предложим на нашите университети да уведомят своите студенти от Китай, да удължат ваканцията в родината си до 1 март ", съобщи вицепремиерът Татяна Голикова, на която е предоставено да управлява дейностите на Москва в рецесията.

Според нея от 31 януари ще се движат само влакове по маршрута Москва-Пекин-Москва, като в идващите 2 дни министерствата на превоза и на външните работи ще оценят ситуацията със завръщащите се съветски жители. След това ще се реши по какъв начин да се постъпи с полетите от и до Китай.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (39)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР