Премиерът на Маркус Зьодер, който е и лидер на Християн-социалния

...
Премиерът на Маркус Зьодер, който е и лидер на Християн-социалния
Коментари Харесай

Баварският премиер против затягане на санкциите срещу Русия

Премиерът на Маркус Зьодер, който е и водач на Християн-социалния съюз сподели, че прекъсването на плана “Северен поток 2 “ или прекратяването на всички доставки на газ от ще засегне и Германия.

Той се опълчи на по-строги наказания, в това число изключване на от SWIFT, написа немският вестник “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “.

“Никой не може да желае война в Европа. В същото време териториалната целокупност и независимостта на Украйна би трябвало да се зачитат в сходство с интернационалното право. Затварянето на балтийския газопровод “Северен поток 2 “ или даже прекратяването на всички доставки на газ от също ще засегне страната ни “, сподели Зьодер пред вестника.
свързани новини5142на 20.01.202210934на 13.01.2022
Премиерът на напомни, че даже в разгара на Студената война енергийната връзка сред Съветския съюз и Германия не е била под подозрение.

Маркус Зьодер отбелязва, че е сложен сътрудник, само че не и зложелател на Европа и множеството германци биха желали постоянни и мирни връзки с Москва, цитира го " Фокус ".

“Според мен едно нещо е ясно: разширението на НАТО на изток по отношение на Украйна няма да бъде на дневен ред още дълго време “, сподели още Зьодер.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР