Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви в рамките на изявление

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху заяви в рамките на изявление
Коментари Харесай

Нетаняху: Всички бойци на Хамас са обречени, готвим се за сухопътно настъпление в Газа

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху съобщи в границите на изказване в Тел Авив, че страната " се приготвя “ са сухопътно нахлуване в Ивицата Газа и към този момент е " отстранила хиляди терористи “, предава Sky News.

" Всички бойци от ХАМАС са обречени “, отсече той, като добави, че хората работят за ликвидирането им " безкрайно “.

 

Той обаче отхвърли да посочи " съображенията " за сухопътната атака, като сподели, че те не са известни на обществеността и " по този начин би трябвало да бъде ".

" Искам да го направя доста ясно, времето на интервенцията на СОИ се дефинира единомислещо от кабинета, който управлява войната дружно с началника на генералния щаб “, означи той.

 

" Работим, с цел да осигурим най-хубавите оптимални условия за идващите им интервенции.

 

Той прикани израелтяните " да не не помнят нито за момент " тези, които бяха убити при офанзивите на ХАМАС на 7 октомври.

 

" Това е като да забием хиляди стрели в сърцето ни, което кърви “, съобщи той, добавяйки, че ще има народен ден на печал, избран в памет на жертвите.

 

Той също по този начин продължава да приканва хората да се изтеглят в южната част на Газа и споделя, че страната оказва помощ на жителите " да се снабдят със лични персонални оръжия по следен метод ".

 

" Моята роля е да повеждам тази страна и нейния народ към цялостна победа над нашите врагове “, съобщи Нетаняху. " Заедно ще се борим и дружно ще победим. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР