Премиерът на Италия, Джорджа Мелони, предупреди за риска от подражание

...
Премиерът на Италия, Джорджа Мелони, предупреди за риска от подражание
Коментари Харесай

Премиерът на Италия предупреди за риск от подражание на Хамас в Италия

Премиерът на Италия, Джорджа Мелони, предизвести за риска от подражателство на терористични актове след нападението на " Хамас " против Израел през уикенда, съобщи италианската новинарска организация АНСА, представено от Българска телеграфна агенция.

" Трябва да засилим отбраната на лицата с еврейски генезис, в това число на наша територия, тъй като рискът от подражателство на незаконните дейности на " Хамас " може да доближи и до нас, тук ", съобщи Мелони след посещаване в Голямата синагога в Рим.

" Затова съм тук, с цел да кажа, че ще пазиме тези жители от всички форми на антисемитизъм ", акцентира италианският министър-председател.

" Ясно е, че задачата на това посещаване е да се покаже взаимност с римската и италианската еврейска общественост, тъй като в ужасните подиуми, идващи от Израел, има освен това от това, което се вижда в един естествен, само че драматичен боен сюжет. Има ненавист към цялостен един народ в преследването на цивилни жители къща по къща, в отвличането на деца и младежи ", сподели Мелони.

" Защитата на правото на Израел да съществува и да се пази значи и отбрана на тези младежи, тези деца, тези дами ", посочи тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР