Премиерът на България Бойко Борисов отново е в Перник във

...
Премиерът на България Бойко Борисов отново е в Перник във
Коментари Харесай

Изненада: Борисов отиде да решава кризата в Перник, а се оказа на рожден ден на... ВИДЕО

Премиерът на България Бойко Борисов още веднъж е в Перник по отношение на казуса с водната рецесия. Рано сутринта Борисов се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров, който през днешния ден има и рожден ден, написа Zapernik.com.

Празникът си Станката ще прекара дружно с Бойко Борисов в решаването на водните проблеми на града и проекта за реализация, обвързван с замяна на водопроводната мрежа в града.



„ Дойдох освен, тъй като кметът ме предложения на рожден ден, само че и да седнем и да решим проблемите “, съобщи министър председателят Бойко Борисов.

Обиколката ще включва посещаване на Клон 2, помпената станция, а по-късно ще продължи и в град Перник.
Министър Караниколов заяви пресни резултати, че с помощта на дейностите в последните дни са съумели да свалатя неналичията и повредите в Перник с 20 %.



Борисов подсети Владимиров да пусне до него през днешния ден възлагането на парите за Перник. „ Днес пущам до вас настояването за средствата, 13:00 ч. привиквам спешния щаб и звъня напряко на „ Монтажи “, сподели Владимиров.



„ Работим по остарялата, работим по новата пречиствателна станция. Работим по този клон дето са ни огромните загуби и разпореждаме за града към този момент водопроводната мрежа “, сподели още кмета Владимиров.



„ Кмете, това ти е подаръка за рождения ден “, сподели Бойко Борисов подавайки му данните за свалянето на липсито по водопроводната мрежа. „ Това сега ми е най-големия подарък “, сподели Владимиров.
Освен премиера Бойко Борисов на ревизия край язовир "Студена " поради водната рецесия в Перник е и министърът на районното развиване Николай Нанков.

"Как са приватизирани огромните мощности на Перник?! Моята информация е, че са ги превели във банкрут.

Ще има работливост, в случай че създадем магистрален тръбопровод, пречиствателна нова, пречиствателна остаряла и да помогнем на кмета в сериозните сектори в града да сменим водопроводите.

Кметът се държи съвършено и Нанков, до сватбата ти си тука... ", сподели министър председателят.

"Ще ускоря сватбата.. ", отговори шеговито министър Нанков.

Радостното събитие е планувано за май 2020 година, заяви още преди няколко дни министър председателят.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР