Премиерът на България Бойко Борисов отбеляза настъпването на Христовото Въскресение

...
Премиерът на България Бойко Борисов отбеляза настъпването на Христовото Въскресение
Коментари Харесай

Бойко Борисов и семейството му: Бог напред и ние след него!

Премиерът на България Бойко Борисов означи настъпването на Христовото Въскресение с най-близките си, измежду които и внуците му, излиза наяве от оповестено на профила му във фейсбук видео. Министър-председателят е на открито дружно със фамилията си. В ръцете си държи иконата на Иисус Христос и запалена свещ.
По сходство на свещениците, които тъкмо в среднощ на Великден възвестяват новината, Борисов изрича 3 пъти " Христос Воскресе " и " Бог напред и ние след него ", а околните му повтарят думите. С защитни маски са единствено двама от присъстващите на видеото, измежду които обаче не е министър председателят. След като завършва с късите си слова Бойко Борисов целува иконата на Иисус Христос. После я подава на всички останали да създадат същото , макар разпоредбите...
В профила си във фейсбук министър председателят написа:
" Христос Воскресе! Великден е най-светлият християнски празник. Сега е времето за вяра и мощна религия. В актуалната обстановка би трябвало да сме по-добри и по-смирени. Нека да създадем всичко, което зависи от нас, с цел да може след години да се гордеем с решенията и дейностите си. Трябва да сме единни в това предизвикателство и да проявим отговорност. Има време за всяко нещо - време за прегръщане и време за възпиране от прегръщането. Благоразумният планува злото и го заобикаля. Бог не е единствено в храма. Той е на всички места! Бъдете мощни и търпеливи, ще настъпят по-добри дни! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР