Премиерът на България Бойко Борисов гостува в сутрешния блок на

...
Премиерът на България Бойко Борисов гостува в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нямам никакви приятели! Обирали са ми къщата няколко пъти, но по времето на БСП

Премиерът на България Бойко Борисов гостува в утринния блок на " Нова телевизия ", където водещите Аделина Радева и Виктор Николаев започнаха изявлението с блиц въпроси. Същите бяха задавани през цялата седмица на останалите лидерски изявленията преди изборите - с Веселин Марешки, Валери Симеонов, Красимир Караачанов и Корнелия Нинова.

``
реклама

На въпрос дали има другари, той изрично съобщи: " Аз другари нямам. Още от началото, тъй като... И преди съм го казвал - разочарованието незабавно идва, тъй като стартират да злоупотребяват. Нямам другарски кръг ".

" Обирали са ме няколко пъти. В Банкя къщата, жилището. Това е в предходни години, а не откогато съм министър председател. Беше по времето на ръководството на Българска социалистическа партия. Не ги хванаха крадците. Не се заяждам ".

Хобито му пък е гледането на кучета. Борисов призна още, че сега не рисува, с каквото се бе похвалил преди години, само че пък от време на време оказва помощ на внучето си да го прави.

Запитан за най-голямата неистина против него по времепна акцията, Борисов сподели: Аз тази акция си направих труда да не я чувам. Но помня, че последното беше Костинбродската спекулация, която беше чудовищна операция. Има още време, през днешния ден е петък. Аферата тогава стана в Деня за размисъл - събота ".

На въпрос дали е имало миг, в който откровено е желал да излезе от политиката, Борисов искрено съобщи, че това е всякога, когато нещо не стане както би трябвало, заради субективни аргументи - служащ да обърка фугите, или нещо друго.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР