Премиерът Кирил Петков призова българите да си дарят месечната заплата,

...
Премиерът Кирил Петков призова българите да си дарят месечната заплата,
Коментари Харесай

Рекордната инфлация изяжда спестяванията ви? Дарете една заплата за пърформанс на премиера

Премиерът Кирил Петков прикани българите да си дарят месечната заплата, с цел да може да оказват помощ за пазаруването на оръжия за Украйна. Причината е, че той не може да постави в ръководещата коалиция и чака българските жители, които така и така безплатно отвориха домовете си за украинци, в този момент да финансират и войната. Иначе единствено след броени дни Петков би трябвало да отиде на посещаване в Киев, а там Зеленски ще го чака с въоръжение, а не селфита, както самият той сподели.

Ето и част от мненията във връзка благотворителната акция на Петков:

Кристиян Шкварек

Премиерът Кирил Петков стартира акция за набиране на средства, които да бъдат показани на украинското държавно управление. Не на благотворителни организации или бежанците, ми напряко на държавното управление. Призовава всеки българин да подари една своя заплата.

...най-бедният народ в Европейски Съюз, намиращ се в положение на невиждана икономическа рецесия и скок на цените да стартира да подарява за непознато държавно управление. Докато рекордната инфлация изяжда спестяванията ви - дарете една заплата за обществения Пърформанс на премиера. Че да регистрира и той нещо, откакто не може да вкара ред в личната си коалиция и държавно управление.

Искам да отбележа, че да даряваш е християнско, изключително на хора в потребност и изключително на Великден. Но да се измъкваш с сходен презрян пърформанс, освен това по време на рецесия, за която и ти, и кабинетът ти сте виновни, е тъпо, просташко и безсрамно.

Никога не си избирайте световни хора за ръководство. Циркът е всекидневен.



Стефан Ташев

Просто Киро разгласи дарителска сметка за оръжия за Украйна. И ни прикани да дарим по една заплата като НЕГО...На Кики и компания не бих дал и стотинка. Защото лъжат на всяка крачка. Искам да видя Асен Василев, да вземем за пример, какъв брой ще подари. И Спецов. Защото съм сигурен, че парите, които балъци ще дарят, ще отидат там,където отидоха 9 милиарда лв. от заеми през последните месеци.

Георги Вълчев

Това някаква смешка ли е?

Кирил Петков да не желае поддръжката за Политическа партия да падне до едноцифрени равнища? Принципно няма нищо неприятно в сходни акции, и е хубаво в действителност, който може да помогне на бедстващите заради войната. Обаче...

В момента главната паника на българските жители е инфлацията - бързата и всеобща загуба на покупателна дарба, която топи материалното им богатство месец след месец. Как мислите ще се одобри в тъкмо този подтекст министър председателят да приканва българите да подаряват по заплата за военна помощ? Ще се одобри като че ли за премиера военната помощ за Украйна е по-важна от материалното положение на личните му жители.

Отгоре на това, тази концепция най-вероятно ще издразни и тази част от популацията, която е твърдо " за " изпращане на военна помощ. Защото за нея ще наподобява, че държавното управление се пробва да избяга от отговорност по тематиката и я трансферира на елементарните жители.

Людмил Илиев

В една от най-бедните страни в Европа министър председателят приканва жителите да се лишат от една заплата, която да подарят на друга страна, с цел да закупи оръжие. И това в случай, че е обществена загадка, че военните ни фабрики работят на пет смени, с цел да изнасят оръжие за същата тази страна. Поредно изплъзване от отговорност и прекачване на значимо държавно решение на съвестта и плещите на редовите жители.



Цветан Фиков

Кире призовал да дарим по една заплата за Украйна. Аз го приканвам да подари по една от неговите заплати, които му ги плашаме ние, за всеки от нас.

Както се споделя да ни “отремонтира неналичията и пукнатините” дето ни аргументи във финасите с персонални средства, щото така и така взима повече от колкото е приключил!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР