Премиерът Кирил Петков постави рекорд за най-бързо проведена среща. Само

...
Премиерът Кирил Петков постави рекорд за най-бързо проведена среща. Само
Коментари Харесай

Какво са си говорили Петков и Байдън за 8 секунди?

Премиерът Кирил Петков сложи връх за най-бързо извършена среща. Само за 8 секунди при здрависването си с американския президент Джо Байдън, министър председателят ни е съумял да приказва за войната в Украйна, корупцията, намесата на Путин в Източна Европа, че дори и за джиповете на компания „ Аркад “.

Всичко това стана ясно от пресслужбата на Министерски съвет на 25 март, когато Петков беше на срещата на Европейския съвет.

Само преди четири дни пред публицисти Петков разгласи: „ Корупцията е един от инструментите за въздействие на Путин в България. Турски (руски) поток е добър образец - корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за непозната тръба! Това беше част от полемиката ни с президента Байдън довечера “. Така съгласно Кирил Петков в границите на тези 8 секунди се е провела полемика.

В предишно прессъобщение от вечерта на „ срещата “, Петков пусна две фотоси с Байдън, а от пресслужбата му обявиха, че двамата са разискали войната в Украйна. Българският министър председател даже е срещнал американският президент с позицията на страната ни във връзка с войната и това, че „ е голям спор със обилни световни последствия “.  

Петков даже е изразил мнение, че поддръжката за Украйна би трябвало да продължи и е уверил Байдън в това, че страната ни дава филантропична помощ и оказва помощ на бягащите от войната.

За рекордно бързо време с изключение на корупцията, войната, Путин и всичко останало, Петков е отчел пред Байдън: „ България е една от страните, която най-бързо структурира оперативна координационна група и секторни звена за справяне със обстановката ”, отчел още Петков. 

Цялата информация за 8-секундната полемика бе прераказана от Кирил Петков и бързо публикувана от пресслужбата му. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР