Премиерът Кирил Петков не издържа на словесния залп от страна

...
Премиерът Кирил Петков не издържа на словесния залп от страна
Коментари Харесай

Кирил Петков изригна: Костя, защо не си в Одеса, мъжки?!

Премиерът Кирил Петков не устоя на словесния залп от страна на парламентарната група на " Възраждане " против решението му да освободи Стефан Янев от поста боен министър и по време на дебата, откакто за следващ път бе упрекнат от водача на националистите Костадин Костадинов, че предавал българския народен интерес, излезе на трибуната и заприказва на " ти " на Копейкин:

" Знаете ли кои са тези 190 индивида, които евакуирахме? Знаете ли какъв брой дами и деца има измежду тях. Като сте подобен мъж, за какво не сте там в Одеса?! В 03,00 часа сме извозвали деца, дами, хора с български паспорти. Защо не си в Украйна? Къде си тук, на трибуната? ".



Костадинов ядоса министър-председателя, като съобщи, че в Одеса не се водели никакви военни дейности и там нямало нито един съветски боец, а се стреляли обособени групировки, въоръжени от държавното управление на Украйна. Варненецът неведнъж назова Петков и министрите му " национални предатели ", " майкопродавци " и си завоюва забележка от председателстващия пленарното съвещание.

По-рано пък неговата депутатка Елена Гунчева, " изловена " от националния фаворит на Слави-Трифоновата ИТН Станислав Балабанов, че преди години е наричала съветския президент Владимир Путин " по-зъл и от сатаната " във фейсбук, се отхвърли от думите си и съобщи, че всички в кабинета " Петков " си получавали заплатите от американското посолство у нас.

" Всичките се изредихте на " Козяк ". А цената ще я заплати народът. Единият ще иде в Канада, другият в Израел... Вие сте национални предатели ", сподели още тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР