Премиерът Кирил Петков благодари открито за смелостта на министъра на

...
Премиерът Кирил Петков благодари открито за смелостта на министъра на
Коментари Харесай

Петков и Василев: Мафията изгуби коалиционния си партньор

Премиерът Кирил Петков благодари намерено " за смелостта " на министъра на спорта Радостин Василев за битката с мафията в спорта, " макар нежеланието на Слави Трифонов ", на Иво Атанасов, Георги Георгиев, Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов. Днес видях смели хора, не с преданост към подмолния артист с другари " Орлин Алексиев и компания ".

Това се случи на ексклузивен брифинг в Народното събрание на " Продължаваме промяната " , който се дава в същия час, в който депутати от партията на Слави Трифонов дават обособена конференция за какво напущат " ИТН ".
 Депутатите, напускащи Слави: Мафията проби, а и Има Такъв Народ е бизнес план
Депутатите, напускащи Слави: Мафията проби, а и Има Такъв Народ е бизнес план

Радостин Василев: Казваха ни, че до момента в който Караджов е на власт, ще има държавно управление

Мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник , безапелационен бе Петков. Той даде за образец опитите на Политическа партия за смяна в КПКОНПИ, само че промените се бавели " от няколко индивида в Има Такъв Народ ". " Днес стана ясно, че сме вододелът сред завзетата страна от мафията и България от свободните хора ", сподели министър председателят. Вицепремиерът Асен Василев сподели, че чака още отцепници " депутати със съвест ".

Държавата не би трябвало да се ръководи от диванчета, а от законни представители, които идват всеки ден на работа в Народно събрание, не от сценаристи зад кулисите или от някогашни министър председатели в джипки, или от почетни ръководители в сараи , отсече Асен Василев. Той акцентира, че напусналите Има Такъв Народ не са били стимулирани .

Вярваме, че в Народното събрание има хора, които са господари на себе си и на страната на народа в борбата с мафията, добави той. Ако не се събере болшинство, отиваме на избори и хората ще санкционират мафията, уточни Василев.

В отговор на въпрос Петков удостовери, че има закани към депутати от Политическа партия и те ще получат охран а. Вече има закани и към депутатите от Има Такъв Народ, които напущат. " Мафията не може да тръгне против цялата страна, не става дума за партийни заглавия, а за смели хора. И да, смяната продължава и ставаме от ден на ден ", разясни той.

Министър-председателят разгласи, че ще се беседва с петимата напуснали депутати, а Асен Василев посочи, че " най-важни са приемането на инфлационните ограничения, пенсии, обезщетения за тока на бизнеса, смяната в КПКОНПИ и ще се търси поддръжка за тези тематики. " После ще се търси смяна и в състава на кабинета ", заяви още вицепремиерът.

Думата бе дадена и на зам.-министър Иван Христанов , който разяснява абсурда с " Капитан Андреево " и подлага на критика контрола там. " От през вчерашния ден са увеличени екипите на Българска организация по сигурност на храните (БАБХ) освен там, а на други места ", разгласи той. " Капитан Андреево " стана знак на обгръщането на страната от мафията ", счита Христанов. Заплахите, опитите за корупция и шантажите ни предизвикват, закани се той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР