Премиерът Кирил Петков бе освиркан на връх Шипка, докато произнасяше

...
Премиерът Кирил Петков бе освиркан на връх Шипка, докато произнасяше
Коментари Харесай

На Шипка: Освиркаха премиера и го замериха със снежна топка

Премиерът Кирил Петков бе освиркан на връх Шипка, до момента в който произнасяше слово по случай Трети март.   " Сега не е моментът за разцепление. Българите би трябвало да бъдат по-обединени от всеки път ", съобщи министър председателят. На тези му думи бе отговорено с освирквания и крясъци " Оставка " и " Предател ". " Защо са се били нашите предшественици? Защо са дали живота си съветски воини, украински воини, финландски воини? За да бъдем свободни, самостоятелни, да имаме България единна. Стига сме се делили на разнообразни групи ", прикани той. " България е единна, всички сме българи и всички почитаме Националния празник на България. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи ", приключи словото си Петков. След като произнесе речта си, министър-председателят бе уцелен със снежна топка. 

Викове " Оставка "  и " Предатели " заглушиха и речта на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. " Днес е Трети март - ден на национална горделивост, нашият народен празник. За нас е ден на свободата. Пред България се открива нова вероятност, само че с цел да се стигне дотук е извървян дълъг и сложен път на еднаквост, на битка за култура и независима черква, на битка за национално избавление ", сподели в речта си Минчев. " Днес почитаме паметта на всички български, съветски, украински, полски и воини от други националности, дали живота си за нашата независимост. На това място почитаме паметта и чутовния героизъм на опълченците, с който е потвърдена жертвоготовността и величието на българския народ ", съобщи още той.

Точно преди идването на Кирил Петков и Никола Минчев, жител взе знамето на Европейския съюз от постамента, хвърли го на земята и го размени с съветско. Наложи се намесата на полиция. Чуха се викания " Русия ", " Предатели ", " НАТО вън! ". На място има и деятели на партия " Възраждане ".

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР