Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в момента е

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в момента е
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов с първи коментар след евроизборите

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов сега е на посещаване в Габрово. Там той ще направи оглед на градежа на обходния път на града. Очаква се там Борисов да направи и първи коментар пред медиите за успеха на ГЕРБ на изборите за членове на Европейския парламент.
Бойко Борисов - министър-председател: При директното му присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия - това желаете да разясня, ето разясня го. И все пак, благодаря на хората, че не се подведоха по тая завист, тая ненавист и всичко останало.

Относно решението на кабинета за смяна в държавната дотация на партиите, финансовият министър Владислав Горанов съобщи:

Владислав Горанов - министър на финансите: Коригираме законопроекта, тъй че да дава отговор на публичните упования и на това, което постоянно е било заслужено. Размерът, избран в годишния закон за бюджета да се получава тъкмо, да няма преразпределение на гласовете от всички дали своят вот към правоимащите партии. Предлагаме от 26 май 2016 година, откогато са последните промени в Закона за политическите партии дотацията да бъде закрепена, тъй че да е равна на 11 лв. и да няма никакво подозрение по какъв начин се дефинира.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР