Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на
Коментари Харесай

Борисов посрещнат с аплодисменти на конгреса на ГЕРБ

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на партията и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов бяха посрещнати с бурни овации от делегатите при откриването на IV-ия Конгрес на ГЕРБ.

В началото съвременна мултимедия - 3D мапинг сподели постигнатото по време на ръководството на ГЕРБ.

На конгреса участват и посетители от други страни.

Виктор Калво Сотело - секретар на Испанската национална партия за нови технологии, съобщи по време на конгреса, че европредседателството е м ного значимо за България и Испания я поддържа.

Моника Райнер - интернационален секретар на Австрийската национална партия, поздрави от името на водача Себастиан Курц делегатите на ГЕРБ. Тя означи, че това заседание се организира в навечерието на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Тя изрази увереност, че държавното управление по време на eвропредседателството ни ще сложи и докара до решение някои от значимите тематики за Европейски Съюз, като миграцията. Райнер изрази признателност на Борисов за поддръжката по време на предизборната им акция и по-късно.

Дара Мърфи, заместник-председател на ЕНП, приветства от името на ЕНП ГЕРБ и съобщи, че за него е чест и наслаждение да разискват въпроси от национално и европейско значение . Той поздрави Борисов от името на шефа на ЕНП Жозеф Дол.

" Ние сме доста щастливи, че през 2018 година европредседателството ще бъде в България, включително в ръцете на ГЕРБ ", съобщи още той.

Той означи, че всяка страна има разнообразни проблеми , само че се радва, че европредседателството ще бъде в ръцете на политик като Борисов, който споделя европейските полезности и проблеми.

Мърфи беше безапелационен, че социализмът се проваля и където се проваля, може да се успее единствено с политика като тази на ГЕРБ . По думите му България с помощта на политиката на ГЕРБ се развива стопански добре.

" Бих желал да оказа помощ в изборите, които предстоят, с цел да могат вашите младежи да имат бъдещето, което заслужават ", означи Мърфи.

Той съобщи, че Цветан Цветанов е един извънреден човек и ГЕРБ би трябвало да се гордее, че го има в редиците си.

" Сигурен съм, че бъдещето на България е в ръцете на ГЕРБ и на хората, които го управляват ", заключи Мърфи.

Манфред Вебер - ръководител на групата на ЕНП в Екологичен потенциал, изпрати приветствен адрес, в който се отбелязва, че никой по-добре от ГЕРБ не е могъл да сложи Западните Балкани като приоритет на европредседателството.

Заедно ние сме мощни и дружно реализираме триумфи за Европа, се споделя още в обръщението.

Антонио Лопес - секретар на ЕНП, декларира в приветствения адрес, че Борисов постоянно може да разчита на поддръжката на ЕНП и персонално на него.

Жозеф Дол - ръководител на ЕНП, също изпрати приветствен адрес, в който споделя, че Борисов се е трансформирал най-успешният български политик , а ГЕРБ се е утвърдила като партия.

Дол се обръща към Борисов с " приятелю " и споделя, че обединена Европа има потребност от Борисов. Дол също означи, че по времето на ръководството на ГЕРБ страната ни е станала стопански по- постоянна и развита.

На форума участват и съдружните сътрудници от Обединени патриоти - вицепремиерът Валери Симеонов, вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов и ръководителят на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров.

Волен Сидеров приказва пред Конгреса от името на патриотите .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР