Премиерът Денков не за първи път анонсира неща, които впоследствие

...
Премиерът Денков не за първи път анонсира неща, които впоследствие
Коментари Харесай

Деян Дечев: Особеност на това управление е, че решенията му се спускат от някакъв друг кръг от хора

„ Премиерът Денков не за първи път анонсира неща, които след това се оказват погрешни, тъй че не бих се учудил, в случай че най-после стане тъкмо противоположното. “

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Деян Дечев в ефира на „ Евроком “ по отношение на изказванията на министър-председателя, че България няма да изпраща войски в Украйна.


„ Няма да е пресилено, в случай че кажем, че на господин Денков може би някой ще му спусне някакви решения. Особеност на това ръководство е, че решенията се вземат на някакво друго място и от някакъв различен кръг от хора “, добави той.
„ От диалога на водачите на сглобката през медиите, съм черноглед, че въобще ще има ротация “, счита Дечев.
Социалистът уточни, че в последните дни тонът доста се е изострил. „ Вече за никого не е загадка, че въобще не става дума за политики, а за това коя партия и коя групичка от самата партия какви властови и ресурсни позиции да заема “, акцентира Деян Дечев.
По думите на националния представители Шенген и еврозоната са били „ димки “, които са се харесали на гласоподавателите, само че нищо от това, което е било обявено като цели, не се е случило.
„ Законодателната активност е цялостен неуспех – може би едвам една четвърт от законите, които стигнаха до пленарна зала, бяха признати. Изключително неприятно е качеството на тези законопроекти, огромна част от тях бяха изтеглени и връщане за ремонт. Шенген е едно полуприемане, да не кажа никакво приемане. Комисията по външна политика, която би трябвало да е водеща, заседава от дъжд на вятър и то с тематики, които са надалеч от декларираните цели. Истината е, че тук става една огромна делба на държавната „ баница “, посочи Дечев.

„ Българска социалистическа партия останахме сами в отбрана на българските консуматори. Имаме самодейност за завеждане на групов иск против мобилните оператори. Мисля, че ще успеем в това наше начинание, само че истината е, че не срещаме никаква поддръжка от другите парламентарни групи “, сподели още той във връзка битката на социалистите против непозволените условия в договорите на операторите на мобилни услуги.


„ Ситуацията в Столичния общински съвет съумя да притегли вниманието на необятната общност, тъй като залогът за разграждането на модела „ ГЕРБ “ в София беше извънредно огромен. Това е и една от аргументите за огромното отчаяние от групата ни общински съветници. През цялата акция на локалните избори посланията им бяха за разграждане на модела „ ГЕРБ “ и това значително повлия за положителния резултат, който Българска социалистическа партия реализира в столицата, само че за броени дни те съумяха да влязат в коалиция и с Политическа партия, и с ГЕРБ в Столичния общински съвет, в случай че се борим всеки ден с тях в Народното събрание “, разяснява още Деян Дечев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР