Премиерът Бойко Борисов заяви, че България се готви за активен

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че България се готви за активен
Коментари Харесай

България се готви за активен зимен сезон

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че България се готви за деен зимен сезон. Готов ли е браншът и какви ограничения се взимат? Банско е изцяло подготвен за разкриване на зимния сезон, в курорта към този момент има и сняг. Бизнесът също е подготвен - взети са всички ограничения, с цел да се подсигурява сигурността на гостите.

„ Цялата ни станция е оборудвана със знаци, тъкмо къде би трябвало да се влезе, къде да се излезе. Има пропускателен режим на дрешниците - по 10-15 индивида ще могат да влизат вътре, като ще има строга защита. Температурата ще се мери, както и на групите в ски-училищата - те би трябвало да бъдат не повече от 10 индивида ", изясни Иван Обрейков, маркетинг-директор на „ Ски-зона " Банско.

„ Ние сме ресторант, работим с хранителни артикули - сътрудниците, които на въжените линии, също са задоволително виновни. Всичко това е огромна отговорност, от позиция, че в наше лице хората в действителност могат да намерят едни виновни хора, които да им подсигуряват спазването на тези ограничения ", сподели Юлия Попова, която е притежател на ресторант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР