Премиерът Бойко Борисов за пореден път показа, че мисли и

...
Премиерът Бойко Борисов за пореден път показа, че мисли и
Коментари Харесай

Пловдивски превозвачи ликуват след решението на Борисов, спряха протеста

Премиерът Бойко Борисов за следващ път сподели, че мисли и работи държавнически. Това съобщи пловдивският транспортьор Петко Ангелов, откакто се разбра, че след интервенция на министър-председателя проектозаконът за Българска автомобилна камара се отдръпва. " Това ще внесе утешение в сектора ", разяснява вторият по величина транспортьор в Пловдив.

Точно в 10 часа пред неговата база бяха подредени десетки рейсове, маршрутки и камиони, подготвени да потеглят на протестно шествие във втория по величина град.

" Не се веселя. Толкова сила и нерви отидоха за битка против един лобистки проектозакон. Вместо да вложим тези старания в възстановяване качеството на услугата и сигурността на пасажерите ", разяснява шефът на " Хеброс бус " Веселин Дошков. Според него позитивното от срещата на негови сътрудници с премиера е, че са споделили пред Борисов за проблемите в сектора. А те са свързани с неналичието на фрагменти и нерегламентираните транспорти. " Очаквам развиване. Не мога да кажа, че се усещам победител и благополучен ", приключи Дошков.

Строените за митинг рейсове, камиони и маршрутки бяха откарани към автопарковете и не се наложи да преминат в шествие из Пловдив. Това пристигна добре пристигнало за жителите, защото трафикът така и така е мощно претрупан. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР