Отборът на Еди Хоу е изправен пред финал на сезона

...
Отборът на Еди Хоу е изправен пред финал на сезона
Коментари Харесай

Четири проблема са изправени пред Нюкасъл, ако разбият европейските надежди в последния ден срещу Манчестър Юнайтед

Отборът на Еди Хоу е изправен пред край на сезона с високи залози с европейски футбол на салдото - и проблеми, които да решат, в случай че не съумеят it.

Нюкасъл би трябвало да изравни резултата на Манчестър Юнайтед в неделя, с цел да остане пред колосите от Олд Трафорд и да приключи на седмо място. Но даже това няма да е задоволително, с цел да завършите работата. Ако Манчестър Юнайтед завоюва ФА Къп против Манчестър Сити, те ще сграбчен място в Лига Европа, което значи, че шестото място - сега Челси - ще играе в Лига на конференциите Европа през идващия сезон.

Ако Сити завоюва ФА Къп, седмо ще бъде задоволително добър за Лига на конференциите Европа. Ман Юнайтед ще би трябвало да усъвършенства резултата на Нюкасъл в неделя, с цел да се изкачи над тях.

Целта на Нюкасъл този сезон беше да се върне в Европа, както изрази Еди Хау на последните конференции. Завършването в първите седем, след техния сезон от 51 мача, в това число шест мача в Шампионската лига и седем в националните купи, плюс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР