Премиерът Бойко Борисов великодушно разреши на българските медии да пускат

...
Премиерът Бойко Борисов великодушно разреши на българските медии да пускат
Коментари Харесай

Великодушен Борисов разреши на медиите да пишат каквото си искат

Премиерът Бойко Борисов великодушно позволи на българските медии да пускат каквито си желаят репортажи.

" Каквото искайте пускайте, каквото желаете правете. Всичко което има подправено да го пуснат, все ми е тая. Пуснете всички проверяващи, да отидат и да ревизират. Ако е истина, ще дойда да си оставя самичък оставката. Или е цензура, или автоцензура. Няма какво да се прикрие от моята активност. И аз имам семейство, и те гледат. Умолявам ви ", съобщи министър-председателят на страната, която е на 111-о място в света по независимост на словото преди началото на днешното държавно съвещание.

Думите на Борисов идват след следващия ни медиен скандал, намирисващ натрапчиво на цензура. 

В понеделник без предизвестие Нова телевизия спря епизод на предаването " Часът на Милен Цветков ", в който бе обявена темата  " Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? ".

След като доста фенове упрекнаха медията в цензура, през вчерашния ден от малкия екран обясниха, че предаването е било спряно, " тъй като не дава отговор на стандартите на малкия екран за обективност, правота и баланс на гледните точки ".

Случаят с " гръцкия остров на Борисов " е извънредно неуместен, защото за него никой в страната нямаше да разбере, в случай че не беше самият премиер-министър.

Без да бъде питан от нищо неподозиращите съпътстващи го в Брюксел български публицисти за срещата на европейските водачи за миграцията, той съобщи:

" Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция. Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници! 100 души да му повярват на това! Има в гръцка преса, а ни остров, ни гявол... неистина! Лъжа след неистина! Жалки, нещастни, долни лъжци мръсни! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР