Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището

...
Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището
Коментари Харесай

Борисов гласува в Банкя: Дано да имаме честни и почтени избо...

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в учебното заведение в Банкя.

Гласуването му беше включено онлайн във Фейсбук без наличието на медии. Борисов гласоподава с хартиена бюлетина. В 8.25 ч. той излезе от изборната секция.

" Огромна работа свършихте. Това са най-скъпите избори, тъй като не съм правил точната сметка дадохме за имунизациите, за машините – близо 10 000 машини са взети. Над 150 млн. съгласно мен ще излязат изборите ", добави Борисов. " Ако някой желае на месец да даваме по 150 млн. вместо да покачваме приходите, това е негово право. Пожелавам триумф на всички, това беше най-толерантната акция. Получихме голяма поддръжка от всички сътрудници в Европа. Благодаря на комисията, на най-големите държави-членки, които се съгласиха от техните ваксини да дават за здравето на българите ", акцентира Борисов.

" Благодаря на всички служители на реда, ЦИК, СИК, РИК, благодаря, не престават да работят, голяма работа. Дано да имаме почтени и честни избори, с цел да може както ни подреди народът, по-късно да имаме и искания. Надявам се мобилизацията на партията ни ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да е сполучлива ", сподели още Борисов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР